Willy Verbruggen din Londerzeel – Loc 1 Pau Provincial 2016

Cred că Willy ar fi preferat sa venim ( echipa herbots.be ) peste cateva saptamani pentru un interviu. Recunoastem, numele Willy Verbruggen  nu numai de la aceasta  etapa de Barcelona. El zboara, de asemenea, nivel ridicat, dar el și-a făcut încă un nume de la Barcelona. Odată cu loc 1  National Barcelona în 2011 și câștigător al aripii de aur. În cazul în care acum în vârstă de 80 de ani,  Willy Verbruggen, nu este ca un tanar dar nu se da batut si aloca o atentie deosebita porumbeilor sai.

Porumbeii puternici – Desbuqouis la activ

Povestea lui Willy Verbruggen și familia Desbuqouis este acum cunoscuta de toți. Willy și soția lui ar dori să construiască o fatada mai frumoasa la casa lor.  Willy și-a exprimat dorința de a juca zborul de vis la Barcelona. Așa că si-a mutat niște porumbei Desbuqouis Kapelle o / d Bos la Londerzeel. Cu multi ani in urma, ei au construit o prietenie care nu este indestructibilă. Intre timp, Willy detine la reproductie (16 perechi) 100% dinliniile Desbuqouis. Această linie este foarte puternică cunoscuta in toata lumea, o linie de porumbei pentru  distante lungi de ani de zile, cea mai bună dovadă a victoriilor sale naționale din Barcelona, atât familia Desbuqouis ca Willy Verbruggen însuși.

Doar masculii

Nu ca multi fani de etapa Barcelona, care joaca femelele cu o poziție de  cuib buna, Willy joaca numai cu vmasculii la vaduvie. El a început în acest an cu 5O văduvi, jumătate tineri. Dupa ultimul zbor de la Perpignan, ei pot rămâne împreună sa reproduca un rand de pui iar cand femelele se oua iarasi, ele sunt mutate in voliere separate. În timpul lunilor de iarnă masculii ies de mai multe ori pe săptămână afara. Eliberarea porumbeilor se face in functie de atacul pasarilor de prada dar in ultimul timp se pare ca s-au intesificat in lunile reci. La sfârșitul lunii martie, după antrenamentele de primăvară, ei clocesc opt zile și apoi începe  sezonul de văduvie.

Formare și motivație

La începutul sezonului, poate fi prea rece dimineata, atunci prefersa sa  antreneaze vaduvii o singură dată pe zi, după-amiaza târziu. De îndată ce temperaturile incep sa creasca, isi antreneaza porumbeii de doua ori, o data dimineata, o data seara. Acest lucru se intampla pana porumbeii ajung sa se antreneze in jurul casei destul de bine si la o singura iesire afara zboara cate o ora. Cu toate acestea, ei primesc între cursele de maraton suficient timp pentru a se recupera. Asa ca porumbeii pentru Barcelona sunt tinuti cinci săptămâni acasă, ei zboară Limoges înainte de a pleca în Spania pentru renumita cursa Barcelona.

În timp ce pregătește zburatorii, la etapele de viteza nu le arata femelele nici inainte de imbarcare nici dupa sosire. Dupa prima cursa de demifond, masculii vaduvi sunt astepti de catre femelele lor in boxa, mai exact dupa etapa de  Limoges.

Nutriție și produse naturale

“Un amestec de depurativ”; asta e răspunsul pe care Willy mi l a   dat când l-am întrebat cum hraneste porumbeii in timpul concursurilor. De fapt, la sosire primesc depurativa pana cu o saptamana inainte de alta etapa, administrand in schimb  proteina. Cu o săptămână înainte de plecare incepe cu un amestec cu aproximativ 25%, cu “amestec depurativ” si spre  sfârșitul saptamanii 100% sport. Pe parcursul ultimelor zile de hranire, adauga porumb in mancare vaduvilor sai.

Willy acordă o mare importanță pentru utilizarea unor produse naturale. Așa că îi place să folosească cantitati mari de usturoi ca si purificator de sânge. Cateii de usturoi sunt  “trasi” într-o sticlă de oțet de alcool cateva zile. Acest lucru este în mod regulat aflat in adapatorile lui Willy. De asemenea, Avidress și Naturaline sunt administrate in apa de băut. Mai adauga regulat pe  mancare un mixt de drojdie de bere  și ulei de usturoi.

Medicamentatie

Mai multe sticle și borcane gasiti in dulapul lui Willy . Un leac împotriva paratifozei în luna octombrie și 1/4 flagil în timpul reproducerii (în primăvară) sunt o regulă pentru el.Pasarile mai primesc o pastila standard, impotriva Trichomonas cu o zi înainte imbarcarii unei etape de maraton, vaccinărea este obligatorie.

De “2238670/14”; 1  Provincial Pau din 114 porumbei

Este un mascul lung si frumos cu o culoare deosebita. Aripa perfect echilibrată el a fost primul sosit pe provincie de la Pau. Dupa ce a zburat cei 926.069 kilometri grei, a punctat in ceas la ora 21: 28: 42. Cu o viteza medie de 1174.16 m / m, el a fost favorizat în zona Flamanda, la nivel național a obtinut locul 8  impotriva a 1661 porumbei. Atât tatăl său (fratele Romeo 29 a zburat vaduv la Barcelona) și mama lui sunt de origine Desbuqouis

Sursa: www.herbots.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
Luc Van Coppenolle (Ouwegem) – Loc 1 provincial, 9 NATIONAL Barcelona O-Vl, 2016

  Știm că  Luc Van Coppenolle este pasionat de porumbei de peste 30 de ani,  maninfesta o dragostea pentru cursele lungi si...

Închide