Se strica vremea drastic, la CONSTANŢA! AVERTIZARE METEO DE PLOI TORENŢIALE, VIJELII ŞI DESCĂRCĂRI ELECTRICE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare de vreme rea, în perioada următoare. Începând din această după-amiază, în jurul orei 15, şi până sâmbătă seară, în jurul orei 23, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.

Astăzi după-amiază şi la noapte, astfel de fenomene vor fi frecvente în vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării. Joi, vineri şi sâmbătă, instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul şi estul teritoriului şi în toată zona montană.Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi, local, 15 – 20 de litri pe metru pătrat şi, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.

La Constanţa, vremea rea se instalează mai ales de mâine după-amiază, însă vor fi înnorări încă de dimineaţă. Noaptea, este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere. Vineri vor fi intensificări ale vântului, cu cer parţial înnorat, iar sâmbătă va ploua mai intens pe timpul zilei şi slab noaptea.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
Calendar pentru columbofili

Site-ul nostru va ofera un calendar online pentru noul an competitional. Daca doriti sa va salvati acest calendar, dati click...

Închide