Cel mai scump porumbel din lume vandut cu 2.78 Milioane Euro – Loc 1 Ace Pigeon Pioneer Club – James Huang

Cel mai scump porumbel din lume vandut cu 2.78 Milioane Euro – Loc 1 Ace Pigeon Pioneer Club – James Huang

La data de 1 noiembrie anul acesta, pozițiile finale ale Clubului Pioneer au fost decise la Beijing (China). Acest club de elită – unde crema columofiliei chinezesti se intalneste pentru “lupta”, este considerată pe scară largă drept cea mai mare competiție din lume și are cu siguranță cel mai mare premiu.

Cel mai important și prestigios titlu este, fără îndoială, Ace Pigeon, care a fost câștigat în 2018 de către James Huang, om de afaceri taiwanez, cu domiciliul la Shanghai și în Clubul Pioneer, reprezentat de Chen Yong-Shan, tânărul taiwanez, James.

Câștigătorul premiului  loc 1 As  18-791 a fost redenumit “Legenda lui James”, ( merită fără îndoială), deoarece niciodată înainte nu a avut un astfel de porumbel excepțional zburat în Clubul Pioneer. Patru săptămâni consecutive, castiga  cele mai bune premii, în patru zboruri de 500 km în diferite condiții meteorologice (ceea ce a contribuit la scăderea numărului de porumbei imbarcati). Pe cont propriu, “Legenda lui James” a câștigat 7 mașini pe parcursul competiției, inclusiv un Mercedes G63 în valoare de cca. € 150.000.

Pe lângă Ace Pigeon, James a câștigat și titlul “Champion Loft” Pioneer 2018, iar în total a primit cheile a cel puțin 13 mașini diferite!

În data de 20 noiembrie a avut loc licitația porumbeilor câștigători ai premiului Clubului Pioneer, iar după o bătălie de lungă durată, James a putut să-și ia  porumbelul As pentru suma de 22 de milioane de yuani chinezi (renminbi) la un preț de 2,788.000 € … Un record mondial absolut!

Însuși James Huang și-a cumpărat câștigătorul  pentru a reveni in crescatoria unde a fost nascut si crescut. In cadrul licitației  a tuturor câștigătorilor (o parte din venituri este donată organizațiilor de caritate). Din cauza înregistrărilor de neegalat (atât sportive cât și comerciale), el a fost botezat  “Legenda lui James”.

În sfârșit, James dorește să mulțumească tuturor pentru felicitarile primite cat si mesajele ce i-au umplut mesageria.


James's Legend

 

Sursa: Deduif.be

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
Herbots Gebr. … gata să înfrunte viitorul!

Când am deschis cartea de reproducție senzațională a Herbots Gebroeders, atenția noastră a fost îndreptată imediat spre lista participărilor olimpice...

Închide