Muresan Sabin (Aiud, Jud. Alba) – loc 1 Torun 813 Km

        Ma numesc Muresan Sabin membru in cadrul asociației columbofilie Alba.
Va multumesc pe aceasta cale pentru ocazia de a va prezenta un porumbel deosebit cu rezultat pe măsura,cât și pentru faptul ca susțineți și promovați acest tip de concursuri, maraton.
                                                                           Dl. Muresan Sabin
Dețin o crescătorie in Aiud, Jud Alba care este compusă din 5 compartimente,modesta,fără utilități de ultima generație,doar cu cele necesare pt a-mi facilita metodele de zbor. Practic ambele metode, văduvie și natural.
Detin porumbei doarpentru categoriile fond si maraton. Ca origini au la baza porumbei Jelle Jellema,Wan Der Wegen, Freialdenhofen, Ko Van Dommelen si Chris Van Der Velden.
Aceste păsări se prezintă foarte bine la zborurile de maraton.
Masculul 205204 2017 câștigător al concursului Torun un maraton foarte greu reușește sa ajungă acasa in prima zi, ceea ce la noi in Ardeal nu prea se întâmpla sa vina porumbei de la maraton in prima zi pentru ca avem  o zona foarte grea.
                                                           205204-2017 câștigătorul concursului Torun
Porumbelul a fost lansat din Polonia(Torun) la ora 5.55 și ajunge acasa in prima zi la ora 18.36.03 demonstrând ca se poate și ne arata ca orice este posibil in minunatul sport care îl practicam. Ca origine se trage tatăl Jellema X George Carteus iar mama Jellema X WAN Der Wegen.
Parinti acestui mascul i-am achiziționat de la bunul meu prieten Bara Tiberiu din Aiud Jud Alba. Porumbelul a fost concurat la natural pe oua de 10 zile.
Ca și pregătire sunt adeptul antrenamentelor in jurul crescătoriei nu neaparat dimineața, dar seara cât mai târziu.
In apropierea etapelor de maraton porumbei sunt pregătiți puțin mai special sunt lansati de la 60-100 km individual începând de la ora 20:00, mulți dintre ei nereușind sa ajungă acasa in ziua lansării, urmând ca apoi sa se învețe cu acest tip de antrenament sosind pe întuneric in volerie.
Astfel a fost pregătit și acest porumbel.
Cu stima Muresan Sabin.
Pedigreele bunicilor din partea mamei: 
Pedigreele bunicilor din partea tatalui:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
PIPA Ranking: Palmares Barcelona International 4 ani ( 2015-2018)

Nr Prize Race Result Distance Nr Pigeons Coeff 1 A.P. OVERWATER N-STRIJ 1597833-2012 8.4038% 160 240 293 715 Barcelona (int.)...

Închide