Mare tragedie la columbodromul Hoosier Classic One Loft Race

Columbodromul  Hoosier Classic OLR seara trecuta a ars din temeli și totul este pierdut. În mod normal, mâine ar fi ultima cursă din aceast sezon, etapa finala si ultima   cursă oneloft din SUA. Toți porumbeii participanți au murit din cauza acestei tragedii imense.

Crescatoria Hoosier s-a ars peste noapte. Este de fapt adevărat și noi, ca familie, suntem complet devastati. În acest moment încercăm să procesăm evenimentele de peste noapte.

Familia noastră a petrecut sute de ore muncind în acest columbodrom și a devenit viața noastră. Suntem recunoscători că, copiii sunt în siguranță, dar suntem devastati de pierderea a ceva ce am trăit să facem zilnic. În acest moment ne pierdem cuvintele.

Am cerut lui Mike și Debbie Ganus să continue să găzduiască licitația și să găzduiască și banchetul. Știm că toți cei care participă au pierdut la fel de mult ca noi și am dori ca toți cei care sunt în oraș vă rugăm să participați la banchet, să vă bucurați de seara dvs. și de compania celorlalți care iubesc acest sport la fel de mult ca noi.

Suntem rezistenți, suntem muncitori, iubim acest sport și iubim ceea ce facem.

Vă mulțumim tuturor pentru rugăciunile voastre și vă rugăm ca toată lumea să ne acorde câteva zile pentru a prelucra și a trata cu pompierii și inspectorii

Jim & Kelly Ward

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
Clasamentul belgian al Yarlingilor din 2 curse internationale

Acestea sunt rezultatele finale ale clasamentului PIPA pentru cel mai bun tanar belgian din  doua curse internationale Agen si Narbonne....

Închide