Gino Clicque: remarcat din nou în 2019!

Acest om nu are nevoie de introducere. Considerăm că majoritatea fanilor belgieni, precum și mulți fani din străinătate sunt familiarizați cu Gino Clicque. A avut un sezon extraordinar pentru 2018 (inclusiv 9 porumbei naționali de as), iar oamenii au fost ageri să vadă dacă echipa ar putea avea la fel de succes în 2019. Incredibil de mult, asta a făcut-o. Aruncăm o privire înapoi.

Mândru…

„Nu este ușor să îți dobori propriile recorduri, după o serie de sezoane reușite cu mulți porumbei as și rezultate grozave”, explică Gino. “Chiar dacă am avut un record in 2018, anul 2019 a fost încă unul dintre cele mai bune sezoane ale noastre. Rezultatul nostru cel mai remarcabil în acest sezon a fost fără îndoială cursa națională de la Tulle, unde 9 (!) Porumbei au terminat în top 14 național . Și în Souillac am avut 9 porumbei în topul național 23 , cu o echipă de 58 de păsări angajate. În plus, am avut 23 de porumbei în topul național 15 în ultimele patru curse de distanță lungă de la Limoges-Libourne-Souillac-Tulle. pot spune că suntem foarte mândri de realizările porumbeilor noștri “, spune Gino cu un zâmbet strălucitor.

Și avea toate motivele pentru a fi mândru, uitându-se la numeroasele sale rezultate grozave. Iată câteva dintre cele mai remarcabile statistici:

– 26 de porumbei termină în primele 15 premii în cursele naționale

– 80 x top 100 național

–  3 national ace pigeons KBDB long distance yearlings jaarse – in 6th-7th-8th place

–  6th Nat. Ace Pigeon Long Distance yearlings with BE18-3003230  “Grandson Red Filip 230” (click here for the pedigree)

–  7th Nat. Ace Pigeon Long Distance yearlings with BE18-3003240  “Grandson Golden Prince 240” (click here for the pedigree)

–  8th Nat. Ace Pigeon long distance yearlings with BE18-3003054 “Win Together” (click here for the pedigree)

–  3 x second national: Limoges yearlings – Souillac yearlings – Tulle yearlings


Nepotul Mario 084, câștigător al celui de-al doilea nat. Limoges ( vezi pedigree )


Nepoata Golden Prince 221 și câștigătoare, de exemplu, a 2-a nat. Souillac ( vezi pedigree )

– 5 victorii provinciale

Multă răbdare …

„Cu cursele pe distanțe lungi în spatele nostru, atenția noastră se îndreaptă spre obținerea de rezultate bune în cursele naționale de păsări tinere”, continuă Gino. “Majoritatea păsărilor tinere sunt la imbarcate pentru patru curse naționale. În echipa noastră, păsările tinere nu sunt obligate să câștige premii de top. În primul rând, dorim ca păsările tinere care ajung acasă sa nu fie epuizate si sa se refaca foarte repede. Toți porumbeii provin din rasa noastră puternică de porumbei și ei au o baza genetica bună. Toți au șansa de a zbura ca yarling, după care începe selecția. În acest moment, păstrăm doar cele mai bune păsări. Porumbeii noștri de AS și câștigătorii naționali sunt de obicei transferați în compartimentul de reproducție. , pentru a încerca să ne facem echipa și mai puternică. Când porumbeii au implinit 2 ani si ii angajam la distanță lungă, adesea obținem o mulțime de surprize . De exemplu, întâlnim câțiva porumbei ASI în fiecare sezon care nu au avut deloc succes ca păsări tinere. “ Iar Gino are un sfat important pentru colegii si fanii lui: aveți răbdare! Răbdarea este cheia.

Compartimentul de reproductie …

Această linie de porumbei este formata în jurul a doi porumbei, inclusiv ” Super Prince” (BE08-3172902) de la linia de sânge Figo. El câștigă un al doilea Nat. porumbelul as mai lungă distanță mijlocie în 2010. Al doileareproducator este ” Piraat” (BE05-3188928) de la linia sanguină Robert. El a fost un al treilea național As Pigeon mai lungă distanță mijlocie în 2008. Faceți clic aici pentru pedigree .

Aceste două linii, încrucișate cu linia de sânge Bliksem de la Gaby Vandenabeele, au dus la cei patru porumbei pe care se bazează actuala familie de porumbei:

—  GOLDEN PRINCE (BE13-3031767) wins a 1st nat. ace pigeon long distance yearlings 2014
–  DEVIL PRINCE  (BE13-3031911) wins a 1st nat. Montlucon 19298 hens in 2014
–  PRINCE RUDY  (BE14-3028072) wins a 1st nat. Limoges 6272 p., as the fastest of 14575 p. (2015)
–  RED FILIP  (BE11-3008153) wins a 2nd nat. Cahors and a 6th nat. Souillac in demanding weather

Rasa de porumbei de astăzi constă în 100% din traversările care implică aceste patru păsări. A fost nevoie de mai mult de 20 de ani pentru a dezvolta această rasa de porumbei, dar eforturile lor au fost clar rezultate în ultimele cinci sezoane: au revendicat numeroase victorii naționale și titluri naționale de porumbei as, cu exemplu:

Golden Prince – 1st Nat. Ace Pigeon long distance yearlings 2014 (0.14%), 

Golden Princess – 1st Nat. Ace Pigeon long distance yearlings 2017 (0.37%),

Golden King – 1st Nat. Ace Pigeon long distance yearlings 2018 (0.14% )

First Lady, 1st Nat. Ace Pigeon longer middle distance old birds 2019 (0.58% ).

Un impresionant 22 de titluri naționale de porumbei as au fost câștigate în doar cinci ani pe distanța medie mai lungă și distanța lungă. Gino ne-a spus că ai nevoie de un plan bine gândit dacă vrei să crești păsări de primă clasă sezon după sezon. Și este nevoie de o rasa de porumbei foarte puternică, cu gene excepționale. “În loftul nostru, 50% dintre tineri sunt reprodusi din campioni nationali si alti porumbei ce  sunt capabili să câștige un premiu național. Compartimentele noastre de reproducție VIP ( compartimente individuale) vor fi alocate numai castigatorilor nationali și ASILOR nationali. Ca atare, fiii lui Golden Prince au fost împerecheate cu fiicele Devil Prince și Prince Rudy. Fetele Golden Prince au fost la rândul lor asociate cu fiii Devil Prince și Prince Rudy. O astfel de combinație de linii de sânge de cea mai bună calitate va duce inevitabil la rezultate strălucitoare!

Golden Prince  = Genele de Aur …

Golden Prince ( vezi pedigree ) este în mod clar fundamentul acestei rase de porumbei. El a fost el însuși o pasăre de curse extrem de reușită, după ce a câștigat un titlu de prima distanță națională As Pigeon. Între timp, doi nepoți au câștigat deja și un titlu național de porumbei as: Prințesa de Aur și Prima Doamnă . Sunt 1 nat. Ace Pigeon KBDB anuțe de distanță lungă și , respectiv, păsări vechi de distanță medie mai lungă .

Nepoții au câștigat mai multe premii de vârf în cursele naționale în 2019. Și singurul fiu care a mai fost la coș la concursuri a revendicat 12 ani. Libourne din 4605 p . (ceilalți tineri ai Prințului de Aur locuiesc cu toții în lofturile de reproducere). Aruncăm o privire la cele mai remarcabile rezultate, inclusiv doar primele 15 premii la nivel național:

 2 nat.  Souillac de 4056 porumbei, nepoata GP
 6 nat.  Libourne din 4354 porumbei, nepotul GP.
 8 nat.  Souillac de 4056 porumbei, nepoata GP.
 11 nat.  Tul din 7155 porumbei, nepoata GP.
 12 nat.  Libourne din 4605 porumbei, fiul Gp.
 12 nat.  Souillac de 4056 porumbei, nepoata GP.
 13 nat.  Tul din 7155 porumbei, nepoata GP.
 13 nat.  Souillac de 4056 porumbei, nepoata GP.
 1. Prov.  Chateauroux păsări tinere de 3608 porumbei, nepoata GP.

Champions …

Este de la sine înțeles că loftul porumbelului Clicque găzduiește câteva păsări de cea mai bună calitate. Aruncăm o privire la câțiva dintre campionii lor de astăzi:


Nepotul Figo 567 – câștigător a. 4 nat. Tulle ( vezi pedigree )


Fiul Prințului de Aur 618 – câștigător al unui al 12-lea nat. Libourne ( vezi pedigree )


Fratele Golden KIng – câștigător al unui al 8-lea nat. Libourne ( vezi pedigree )


Nepotul Piraat 513 – câștigător al unui 4 nat. Tulle ( vezi pedigree )


Nepot Devil Prince 029 – câștigător al unui 4 nat. Tulle ( vezi pedigree )


Nepot Roșu Filip 055 – câștigător al 10-a nat. Tulle ( vezi pedigree )

În sfârșit, aici avem o imagine de ansamblu asupra celor mai bune rezultate ale acestora în sezonul 2019 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Citește articolul precedent:
“G.I. Joe”-Un porumbel in istorie

 Vă prezint o mică povestioară despre un porumbel care a scris istorie În cel de-al Doilea Razboi Mondial, numele acestui...

Închide